Pages

6 Mayıs 2014 Salı

Elena ile sokak modası

Hayal edin! Sokaklar podyum olmuş. Sokağın modasını tüm dünya takip eder olmuş. Tüm sokak kaldırımları kırmızı halılarla kaplanmış.

 Bu güzel ambiyansa dahil olmak için dışarıda giyilir giyilmez demeden, en şık kıyafetlerinizi artık özel günlere saklamaktan vazgeçin. İster abartılı ister sade, farklı kombinlerle oluşturacağınız en şık kıyafetlerinizle sokaklarda gezmenin vakti geldi. Hem de kırmızı halı olmaksızın. Dünyada bir yaşam tarzı haline gelen, ülkemizde son yıllarda hızla tırmanışa geçen 'sokak modası', aslında modanın ta kendisi. Çünkü moda sokaklarda başlar ve sokaklardan ilham alır.

ELENA PERMİNOVA-Rus asıllı Elena Perminova, 52 yaşındaki milyarder KGB eski ajanı Alexander Lebedev'le evlendikten sonra modelliği bıraktı. Şimdilerde iki çocuğunu büyüten Elena, sokak stilinde tasarım kıyafetleri ile boy gösteriyor.

Elena, baskı desenleri ve floresan renkleri çok iyi kullanıyor. Yeni trendleri podyumlardan önce onun üzerinde görmek mümkün. Gösterişli aksesuarları farklı tarzlarla ustalıkla birleştiren Elena, sokak stilinin en göze çarpan moda ikonlarından biri.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Blogger news

Blogroll

About