Pages

5 Mayıs 2014 Pazartesi

Survivor star tv ada konseyinde bu hafta kim elendi.

Survivor Ünlüler Gönüllülerde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçen Hafta Mert'in elenmesiyle gönüllüler adada 4 kişi kaldı. Birleşme partisiyle ünlülerden 2 kişi gönüllüler adasına geçmişti.

Survivor Müge Kimdir, Survivor Müge Ne iş Yapıyor, Survivor Turabi Kimdir, Survivor Turabi Ne İş Yapıyor, Survivor Sms Sonuçları,Acunn.com sms sonuçları tıkla öğren 
Survivor ünlüler gönüllürde bu hafta ünlüler adasından Tolga ve İsmail Bakinin adı yazıldı
Dokunulmazlık sembolü de bu hafta Turabi’in oldu
Kıran kırana geçen ödül ve dokunulmazlık oyunlarının yanı sıra, bir de vedaya sahne oldu. Adada mücadele eden yarışmacılarından birinin daha ateşi söndü ve yarışma dışı kaldı. İzleyici oylarıyla belli olacak bu isim kim oldu? Yarışmacılar kadar izleyicilerin de büyük bir merakla beklediği bu an bütün heyecanıyla.

Survivorda neler olmuştu.

Gönüllüler takımı bir kişi daha eksildi.
Gönüllüler’den Ekrem ve Ünlüler’den Eda’nın elenmesinin ardından Gönüllüler takımından Samanta da elendi.En son mertin elenmesiyle gönüllüler adada 4 kişi kaldı.

Yedinci sezonuna çok daha güçlü başlayan Survivor, eleme günüyle ekranda. Yeni sezon, on ikinci bölümü ile ekrana gelen programda Gönüllüler takımında bir yarışmacı adaya veda etti. Daha ilk gününden itibaren büyük çekişmeye sahne olan adada heyecanlı bekleyiş Samanta’nın elenmesiye son buldu…

Bu yıl yapılan değişikle birlikte adaya veda eden ismi vatandaşlar arasında yapılan SMS sıralaması belirleyecek. Buna göre konseyde takım tarafından belirlenen ismin yanına SMS oylamasında birinci gelen kişi tarafından biri isim daha eklenecek.

Ünlüler adasında kim birinci oldu?Kimin adını söyledi?Haftanın eleneni hangi isim oldu.Hepsi ada konseyi sonunda belli oldu.acunn.com SURVIVOR SMS SONUÇLARINI ÖĞREN Survivor’da eleme heyecanı yaşandı. SMS oylaması sonuçları sonunda birinci olan Serenay iki secenek arasından Ahmet Dursun'u 3. elenme adayı olarak açıkladı.

Bunun sonrasında Acun Ilıcalı haftanın eleneni olarak SMS de en az oyu alan İsmail Baki'nin adını açıkladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Blogger news

Blogroll

About