Pages

1 Mayıs 2014 Perşembe

Dolgun ve kıvrımlı hatları kariyerini zora sokuyor.

Kıvrımları kariyerini zora sokuyor
Sports Illustrated dergisinin kapak kızı olana kadar 'sıradan' bir manken olan Amerikalı Kate Upton, kıvrımlarından şikayetçi.

Dolgun ve sıra dışı vücut hatlarıyla moda dünyasında güzelliğin tanımını genişleten Kate Upton, son dönemlerin en popüler modellerinden biri... Sports Illustrated dergisinin kapak kızı olana kadar 'sıradan' bir manken olan Amerikalı Kate Upton, kıvrımlarından şikayetçi.

 İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; verdiği cürretkar pozlar ile tanınan ünlü fotomodel Kate Upton modellikten oyunculuğa doğru uzanan ve günden güne yükselişe geçen kariyeri ilgili açıklamalarda bulundu. Vogue dergisinin 2014 Haziran sayısına kapak kızı olan ABD’li oyuncu ve model Kate Upton, kıvrımlarının kariyerini zora soktuğunu söyledi.

 Vogue için kamera karşısına geçen ünlü model Kate Upton yüksek bel çiçek desenli retro bikinisi ile kumların üzerinde verdiği poz ile dikkat beğeni topladı.  21 yaşındaki Upton, ünlü kıvrımlarının modellikte her zaman işe yaramadığını açıklayan Upton'ın  Cameron Diaz ve Leslie Mann ile birlikte "The Other Woman" filmi 2 Mayıs 2014 tarihinde vizyona giriyor. Upton, 'The Other Woman' adlı filmde evli bir adamın sevgilisini canlandırıyor. Film, eşini iki farklı kadınla aldatan adama karşı, üç kadının birleşerek intikam almasını anlatıyor.

 Filmde çapkın kocayı Game of Thrones'da meşhur Lannister olarak tanıdığımız Nikolaj Coster-Waldau canlandırıyor. 'The Notebook' filminin yönetmeni Nick Cassavetes tarafından çekilecek filmde Nikolaj'ın eşini Leslie Mann candırırken diğer iki metresi ise Kate Upton ve Cameron Diaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Blogger news

Blogroll

About